2024 CVO Street Glide 121 - dodanie začiatkom mája

Popis :

Ikona, ktorá mieri na nekonečné obzory.

Legenda CVO™ pokračuje modelom CVO™ Street Glide® 2024, ktorý obsahuje dramatický nový vizuálny dizajn, dynamický výkon, exkluzívne komponenty a pokročilú technológiu infotainmentu, doplnenú o nové možnosti lakovania a povrchovej úpravy pre rok 2024.

Charakteristika
> vzpriamená jazdná pozícia
> platne stúpačiek
> sedadlo spolujazdca
> sedlové brašne
> kapotáž upevnená na vidle
> zábavný informačný systém
> štandardný bezpečnostný systém Rider Safety Enhancements

Kľúčové prvky
KAPOTÁŽ BATWING
Ikonická kapotáž Batwing ožíva moderným tvarom s charakteristickou tvárou, plne integrovaným LED osvetlením a vetracím prieduchom Splitstream. Vďaka využitiu simulácií CFD (Computational Fluid Dynamics) ponúka model CVO Street Glide optimálny aerodynamický výkon a pohodlie jazdca i v tomto novom, výraznom stvárnení klasického dizajnu.
CHARAKTERISTICKÉ LED OSVETLENIE

LED osvetlenie, dokonale integrované do dizajnu motocykla, optimalizuje viditeľnosť, integruje smerovky a zvýrazňuje línie kapotáže Batwing. Výsledkom je charakteristický vzhľad, ktorý je okamžite rozpoznateľný cez deň i v noci.
MANTIS
Model CVO Street Glide je vybavený predným 19” kolesom a zadným 18” kolesom s kombináciou výpletu a liateho ráfika spolu so systémom monitorovania tlaku v pneumatikách (TPMS).
RÝCHLY PRÚD
Každý prvok nového dizajnu modelu CVO Street Glide bol prepracovaný a vylepšený. Výsledkom je plynulý vizuálny tok od predného blatníka až po zadné bočné brašne.
SEDLOVÉ BRAŠNE
Bočné brašne naväzujú na odvážne a športové línie kapotáže a palivovej nádrže. Ponúkajú veľkorisý priestor pre batožinu a dotvárajú razantný výraz modelu CVO Street Glide.
FARBY & LAKOVANIE
K 25. výročiu rady CVO ponúka vo farbe Copperhead s pruhami Warm-Shift s brúsenými prvkami Raven Metallic a Atlas Silver. Táto varianta je doplnená farebne zledenými dielmi a príslušenstvom, grafikou CVO a gravírovaným znakom na konzole k 25. výročiu CVO.

Na oslavu 25. výročia od založena rady CVO™ (Custom Vehicle Operations) je model CVO™ Street Glide® vybavený motorom Milwaukee-Eight® VVT 121, ktorý má optimalizované kvapalinou chladené hlavy valcov s novým systémom chladenia, variabilným časovaním ventilov VVT, vačkovým hriadeľ naladeným na vysoký výkon a efektívnym saním so štvor-litrovým airboxem. Verný svojmu dedičstvu Harley znie rovnako dokonalo ako aj funguje. 

PRIPRAV SA, VYRÁŽAME!
Viac info o financovaní na mieru u Ľuba Guľu 0948 018 301

Vyžiadajte si viac informácií

Vyžaduje sa
Vyžaduje sa
Vyžaduje sa
Vyžaduje sa
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

2024 CVO Street Glide 121 - dodanie začiatkom mája

Cena: 47 146 € (vrátane daň)
Grand American Touring
Nové
2024
Copperhead

0948 018 301