2024 Street Glide® 117 - dodanie do 14 dní

Popis :

NOVÝ MODEL STREET GLIDE® 2024 >> NOVÁ ÉRA NEKONEČNÝCH DOBRODRUŽSTIEV

Už na prvý pohľad originálny touringový motocykel na dlhé trasy - Nová Street Glide® 117

Najikonickejší profil v motorkárskom svete predizajnovaný, vynovený a prepracovaný. 2024 Street Glide® ponúka dramatický nový vizuálny dizajn, zvýšený komfort a výkon, a navyše aj pokročilú informačno-zábavnú technológiu, ktorá predefinuje tvoj zážitok z Harley-Davidson® Grand American Touring.

Charakteristika
> vzpriamená jazdná pozícia
> platne na stúpačkách jazdca
> sedadlo spolujazdca
> sedlové brašne
> kapotáž upevnená na vidle
> zábavný a informačný systém
> bezpečnostný systém Rider Safety Enhancements v štandarde

Nový výkon a dizajn
NOVÝ MOTOR MILWAUKEE-EIGHT™ 117 V-TWIN
Motor dostal pre rok 2024 vyšší zdvihový objem s väčším krútiacim momentom a výkonom. Je vybavený novými kvapalinou chladenými hlavami válcov, ktoré tiež zlepšujú tepelný komfort jazdca, najmä pri pomalej jazde a v horúcom počasí.

ZNÍŽENÁ HMOTNOSŤ
Model Road Glide®  2024 je o 8,2 kg ľahší než verzia 2023, čo zlepšuje všetky aspekty jeho výkonu vrátane zrýchlenia a brzdenia.

AERODYNAMIKA
Nový čelný štít a kapotáž, vyvinuté s využitím počítačových simulací (CFD) a testované v aerodynamickom tuneli, obmedzujú bočné nárazy vetra a únavu jazdca, zatiaľ čo nastaviteľné deflektory zvyšujú komfort vďaka možnosti vyladiť prúdenie vzduchu.

Inovácie
SKYLINE™ OS
Nastaviteľné prostredie na prístrojovom displeji s troma jedinečnými možnosťami zobrazenia, navigáciou a úplne novou sadou propojených funkcií infotainmentu podporovaných systémom Harley-Davidson® Skyline™ OS.

JAZDNÉ REŽIMY
Jazdné režimy elektronicky riadia výkonové charakteristiky a úroveň zásahov bezpečnostných technológií. Tým zvyšujú istotu pri riadení. Každý jazdný režim (Road, Sport, Rain, Custom) sa skladá zo _špecifickej kombinácie nastavenia dodávky výkonu, brzdenia motorom, brzdového systému C-ABS (Cornering-Antilock Braking System) a kontroly trakcie C-TCS (Cornering-Traction Control System).

TFT DISPLEJ 312 MM
Najnovšia inovácia v oblasti konektivity, antireflexný farebný dotykový TFT displej s uhlopriečkou 312 mm, prináša navigáciu a infotainment na dosah ruky.

Pre viac informácií aj ohľadom financovania na mieru kontaktuj Ľuba Guľu na 0948 018 301.


Vyžiadajte si viac informácií

Vyžaduje sa
Vyžaduje sa
Vyžaduje sa
Vyžaduje sa
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

2024 Street Glide® 117 - dodanie do 14 dní

Cena: 34 030 € (vrátane daň)
Grand American Touring
Nové
2024
Vivid Black - Black Finish
Harley-Davidson® Prešov

Martin Vichrest: +421 907 910 380 (motocykle)