2021 Pan America™ 1250

Pan America™ 1250 je univerzálny jednostopový stroj s odolnou konštrukciou, ktorý je určený pre objavovanie neznámych krajín.

Zistiť viac

Rezervuj si svoj už dnes

Dostupný od júna 2021, buď medzi prvými, ktorí sa posadia na Harley-Davidson Pan America™ 1250.

Rezervovať teraz

Úplne Nový Motor Revolution® Max

Nastala ďalšia kapitola v storočnici legendárnych motorov V-Twin. Revolution® Max je kvapalinou chladený motor s vyše 145 koňmi, s vysokým krútiacim momentom a pulzujúcim výkonovým pásmom motora nastaveným pre maximalizovanie ovládateľnosti jazdcom.

Zámerne Odlišný


Dizajnérske a inžinierske tímy Harley-Davidson stvorili víziu motocykla s ohľadom na úžitkové vlastnosti, zakorenenú v duchu tradície ikonických amerických offroadových motocyklov. V spleti uniformných motocyklov je Pan America robustným strojom s účelovým dizajnom v balení a štýle Harley-Davidson.

Dlhé cesty každým terénom

Vychádzajúc z odkazu Harley-Davidson touring je motocykel Pan America™ navrhnutý tak, aby si pri rýchlej jazde zachoval jazdné vlastnosti a ovládateľnosť aj keď je na kapacitnom limite batožiny a hmotnosti. Rafinovaný, schopný a intuitívny, Pan America™ je motocykel, ktorý zostane stabilný a spoľahlivý bez ohľadu na to, ako veľmi ho ženiete vpred.

Dvojúčelový motor

Revolution® Max 1250 je konštrukčnou súčasťou podvozka motocykla, eliminuje tradičný rám – čo výrazne znižuje celkovú hmotnosť a zachováva presné jazdné vlastnosti. Výkon, ktorý môžete pocítiť, s nízkym ťažiskom a super tuhým podvozkom.

H-d® / Michelin® Scorcher

Tieto pneumatiky, osadené na 19-palcovom prednom a 17-palcovom zadnom liatinovom kolese, boli spoločne vyvinuté s cieľom naplniť cestné a offroadové potreby série Adventure Touring. Všetky aspekty, od vnútornej konštrukcie po vonkajší profil a dezén, analyzovala firma Michelin za účelom optimalizácie výkonu.

Vyberte Si Svoj Jazdný Režim

Prepnite spínačom a vyberte si z 5 vopred naprogramovaných jazdných režimov (Sport, Road, Rain, Off-Road a Off-Road Plus) alebo si vytvorte váš vlastný individuálny režim – prispôsobte si váš motocykel špecifickou kombináciou nastavení nástupu výkonu, brzdenia motorom, ABS pri prejazde zákrutamiv (C-ABS) a kontrolou trakcie pri prejazde zákrutami (C-TCS).

2021 Pan America™ 1250 Special

Motocykel Pan America™ 1250 Special je náš prémiový jednostopový stroj s odolnou konštrukciou, ktorý je určený na skúmanie neznámych krajín.

Zistiť viac

Rezervuj si svoj už dnes

Dostupný od júna 2021, buď medzi prvými, ktorí sa posadia na Harley-Davidson Pan America™ 1250 Special.

Rezervovať teraz

Exkluzívne vlastnosti

Nazvali sme ho Special z dobrého dôvodu. Je navrhnutý tak, aby súperil s tými najlepšími ADV motocyklami, 1250 Special disponuje prémiovými funkciami.

  • Poloaktívne predné a zadné odpruženie s ovládaním zaťaženia motocykla
  • Systém monitorovania tlaku v pneumatikách (TPMS)
  • Stredový stojan
  • Viacpolohový zadný brzdový pedál
  • Predný chránič
  • Hliníková klzná doska
  • Daymaker® Signature Adaptive Headlamp
  • Deflektory na ruky
  • Vyhrievané rukoväte|
  • Tlmič riadenia
  • Doplnok inštalovaný z výroby: Adaptívna výška jazdy
  • Doplnok inštalovaný z výroby: Bezdušové vypletané kolesá

Adaptívna Výška Jazdy

Adaptívna výška jazdy debutuje na modeli Pan America 1250 Special. Tento doplnok inštalovaný z výroby u vás prebudí sebavedomie znížením výšky sedadla pri zastavení a zachovaním konštantného, optimálneho sadnutia podvozku vo vysokej rýchlosti upravením predpätia a súčasným snímaním hmotnostných vstupov.

Vypletené Kolesá Z Ušľachtilej Ocele

Lúče z ušľachtilej ocele sú ako doplnok nainštalovaný z výroby vložené cez hliníkovú obruč kolesa mimo pätky pneumatiky. Tento dizajn umožňuje použitie bezdušovej pneumatiky, čím sa eliminuje hmotnosť vnútornej duše pneumatiky a umožní sa oprava lúčov v teréne. V prípade uvoľnenia alebo zlomenia lúčov ich môžete vymeniť  alebo servisovať bez odstránenia kolesa z motocykla alebo odstránenia pneumatiky z kolesa.

Advanced Daymaker® Adaptívny Svetlomet

Tento systém za pomoci ABS IMU na zistenie uhla sklonu motocykla automaticky vyšle viac svetla do strán, aby osvetlil oblasti cesty, ktoré by mohli zostať neosvetlené LED svetlometmi bez tejto technológie.

Poloaktívny Podvozok

Tento systém reaguje na polohu podvozka, rýchlosť motocykla, vertikálne zrýchlenie, uhol náklonu a pomer, používanie plynu a bŕzd a zvolený jazdný režim, aby zachoval želané nastavenie komfortu. Existuje päť vopred naprogramovaných profilov, ktoré sú súčasťou každého jazdného režimu: Sport, Road, Rain, Off-Road a Off-Road Plus